Mountainbike onderdelen

mountainbike onderdelen
Bron: wikipedia

Een mountainbike is niet zomaar een frame met een paar wielen. Er zitten natuurlijk veel meer onderdelen aan een mountainbike.

En wanneer je een mountainbike intensief gebruikt gaat er wel eens iets kapot. Gelukkig kan je dan zelf met losse mountainbike onderdelen je fiets herstellen.

Van nieuwe banden tot voorvorken en van rem sets tot aan bidonhouders. Alle mountainbike onderdelen zijn apart verkrijgbaar en los te bestellen.

Wanneer je een beetje verstand hebt van sleutelen aan een mountainbike zelfs je eigen mountainbike gaan samenstellen. Dit is misschien net het beetje ?extra wat het verschil maakt in een wedstrijd.

Reserve onderdelen zijn altijd handig als je die tot je beschikking hebt. Zo kan je snel een reparatie uitvoeren.

Maar je kunt niet gaan sleutelen aan jouw mountainbike zonder de juiste gereedschap. Het is daarom belangrijk om je even te verdiepen in welk gereedschap past op jouw mountainbike. Je hebt grote onderhoud sets waarmee je bijna direct fietsenmaker kan worden maar ook gemakkelijke kleine multitools die je zelfs mee kan nemen als je aan het mountainbike bent voor als er iets los schiet.

De webshop staat vol met fietsonderdelen en heeft het grootste assortiment van Nederland. Het kan dus niet anders dat jouw mountainbike onderdeel hier tussen zit.

Succes met het onderhouden van jouw mountainbike

Ga naar de webshop

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *